Overige diensten

OVERIGE DIENSTEN:

Ruitenservice: vervanging en reparatie: U kunt bij ons ook een ruitschade laten herstellen. Wij repareren ieder sterretje, dit voorkomt of beperkt hoge reparatiekosten. Indien noodzakelijk vervangen wij uw voorruit.

Hagelschade: Bij hagelschade is het vaak mogelijk de schade te herstellen zonder te spuiten (UZS), dat scheelt aanzienlijk in de reparatiekosten (maar liefst 50%). Met behulp van spotrepair kunnen eventuele kleine lakbeschadigingen opgelost worden. Uw auto is snel weer als nieuw!

Schade-expertise: Onze schade-experts maken vrijblijvend een nauwkeurige inschatting van de schade, zichtbaar en mogelijk onzichtbaar. Op basis van de bevindingen en digitale foto’s van de schade zal in overleg met de verzekeringsmaatschappij een taxatierapport worden opgesteld met een exact schadebedrag.

Gratis vervangend vervoer: Voor particulieren met speciale wensen, maar ook voor ondernemers die direct behoefte hebben aan ruimte en flexibiliteit.

Haal- en brengservice: U kunt gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Wij zorgen er graag voor dat u hoe dan ook veilig thuis komt!

1-dag reparatie: Omdat veel kleine schades snel en vakkundig gerepareerd kunnen worden en u uw auto niet langer wilt missen dan strikt noodzakelijk, bieden wij u 1-dag reparatie aan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dan bent u weer snel veilig op weg!