Over Ons

Meer Weten

Neem direct contact met ons op. Frank en zijn collega's staan voor je klaar om direct aan de slag te gaan.

Neem contact op

Autoschade Centrum Dordrecht repareert sinds jaar en dag alle vormen van autoschade. Ons bedrijf is al vele jaren een begrip in de regio als het gaat om gedegen reparatiewerkzaamheden. Wij hechten grote waarde aan uitgesproken klantgerichtheid en een vriendelijk contact. Deze klantgerichtheid vertaalt zich naar diverse aspecten. Van het invullen en verwerken van het schadeformulier tot en met het puntgaaf afleveren van de auto.

Voor ons is autoschadeherstel dagelijks werk. Maar we begrijpen goed hoe iemand zich kan voelen als er schade is gereden. Daarom zorgen wij voor zorgeloos schadeherstel. Ons streven: een opgelucht gevoel als u de auto bij ons achterlaat. En een glimlach als u deze weer gerepareerd ophaalt.

Wij zijn een erkende schadehersteller en voldoen aan strenge eisen die vanuit de brancheorganisaties worden gesteld. Voor u betekent dit vakkundig schadeherstel en een uitstekende service. Wilt u kwaliteit, goede service en flexibiliteit? U kunt op ieder moment van de dag bij ons naar binnen lopen. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Neem Contact Op

Adres

Marconiweg 2a
3316 AM Dordrecht
Zuid-Holland
Nederland

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 16:00
Weekend
Gesloten