Overige diensten

OVERIGE DIENSTEN:

Ruitenservice: vervanging en reparatie: U kunt bij ons ook een ruitschade laten herstellen. Wij repareren ieder sterretje, dit voorkomt of beperkt hoge reparatiekosten. Indien noodzakelijk vervangen wij uw voorruit.

Airco controle: Per jaar verliest een airco bij normaal gebruik zo’n 6 tot 7% koudemiddel. Dat moet op peil gehouden worden. Het is verstandig dit minstens één keer per jaar te laten controleren. Daarnaast controleren wij de meest slijtagegevoelige onderdelen, bijvoorbeeld de filterdroger.

Uitlijnen, wielen, bandenservice: Ook voor alle typen nieuwe banden of wielen kunt u bij ons terecht, daarbij hoort uiteraard het balanceren van uw auto. Wanneer u twijfelt aan de wegligging of een reparatie daarom vraagt zullen we uw auto uitlijnen zodat de wielstanden weer volledig voldoen aan fabriekstandaarden.

Hagelschade: Bij hagelschade is het vaak mogelijk de schade te herstellen zonder te spuiten (UZS), dat scheelt aanzienlijk in de reparatiekosten (maar liefst 50%). Met behulp van spotrepair kunnen eventuele kleine lakbeschadigingen opgelost worden. Uw auto is snel weer als nieuw!

Parking(sensoren) systemen: Om parkeerschades te voorkomen kunnen wij ook parkeersensoren inbouwen. Deze inbouwsensoren zijn in kleur te spuiten en kunnen worden ingebouwd en aangesloten in zowel de voor- als achterbumper.

Schade-expertise: Onze schade-experts maken vrijblijvend een nauwkeurige inschatting van de schade, zichtbaar en mogelijk onzichtbaar. Op basis van de bevindingen en digitale foto’s van de schade zal in overleg met de verzekeringsmaatschappij een taxatierapport worden opgesteld met een exact schadebedrag.

Gratis vervangend vervoer: Voor particulieren met speciale wensen, maar ook voor ondernemers die direct behoefte hebben aan ruimte en flexibiliteit.

Haal- en brengservice: U kunt gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Wij zorgen er graag voor dat u hoe dan ook veilig thuis komt!

1-dag reparatie: Omdat veel kleine schades snel en vakkundig gerepareerd kunnen worden en u uw auto niet langer wilt missen dan strikt noodzakelijk, bieden wij u 1-dag reparatie aan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dan bent u weer snel veilig op weg!