Schadeherstel

Meer Weten

Neem direct contact met ons op. Frank en zijn collega's staan voor je klaar om direct aan de slag te gaan.

Neem contact op

Naast standaard schadeherstel, welke wij altijd uitvoeren met originele onderdelen, bieden wij nog meer diensten. Hieronder een overzicht.

Uitdeuken zonder spuiten (UZS)

Onze specialisten zijn getraind om met een speciale techniek kleine deuken tot een doorsnee van ca. 3 cm zonder lakbeschadiging van binnenuit te herstellen. Zo wordt er maar liefst 50% op reparatiekosten bespaard. 

Voor het optimaal toe kunnen passen van UZS dient de lak onbeschadigd te zijn. Deze techniek is zeer geschikt voor reparatie bij hagelschade en aanvaringen met boodschappenwagens of fietsen.

Spotrepair

Met spotrepair kunnen we snel en voordelig kleine lakbeschadigingen herstellen. Met de traditionele manier van spuiten moet ook bij kleine lakschades een onderdeel compleet worden overgespoten. Met spotrepair is een plaatselijke behandeling van de lakschade voldoende.

Kunststofreparatie

In veel gevallen kunnen we ook kunststof onderdelen als de bumper, grill of koplampen repareren in plaats van vervangen. De toepassing van nieuwe technieken kan
een flinke besparing opleveren voor het milieu en uw portemonnee.

Verfmengmachine

Geen kleur of merk is te gek voor Autoschade Centrum Dordrecht. Wij hebben een verfmengmachine, waarmee we meer dan 30.000 kleuren kunnen maken. We mengen verschillende kleuren en mixen merken. Wil je een kleurtje hebben wat niet te koop is? Is de kleur van je auto niet standaard? Wij kunnen elke kleur na maken.

Gebruikte onderdelen

Wilt u zelf betalen om terugval in de no-claim te voorkomen? Of omdat de schade niet verzekerd is? Dan kunt u overwegen de schade te laten herstellen met goede, gebruikte of merkloze onderdelen. Op deze wijze kunt u uw schade toch bij een professioneel bedrijf laten herstellen, tegen een scherpe prijs.

Neem Contact Op

Adres

Marconiweg 2a
3316 AM Dordrecht
Zuid-Holland
Nederland

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 16:00
Weekend
Gesloten