Werkwijze schadeherstel

Aanname / planning / vervangend vervoer
Uw beschadigde auto wordt bij ons binnen gebracht. Na een taxatie van de schade wordt het herstelwerk ingepland en ontvangt u indien gewenst vervangend vervoer. 

Demontage
Uw auto wordt gedemonteerd en klaar gemaakt voor herstel. De losse onderdelen die in orde zijn worden opgeslagen, de overige delen en het interieur wordt beschermend ingepakt.

Plaatwerk
Met behulp van verschillende technieken worden deuken verwijderd en beschadigde onderdelen teruggebracht in de oorspronkelijke vorm. Vervolgens worden – ook bij het vervangen van te beschadigde onderdelen – deze oorspronkelijke vormen digitaal doorgemeten en gecontroleerd volgens de voorschriften van de fabrikant.

Voorbewerking
De oppervlakte van het plaatwerk wordt in lagen gevuld, geprepareerd en geëgaliseerd. Dit gebeurd door ervaren vakmensen met materiaal van topkwaliteit, zodat langdurig het perfecte eindresultaat kan worden gegarandeerd.

Spuiten
In onze speciale cabines wordt uw auto in het juiste klimaat weer voorzien van exact de juiste kleur lak. Onze specialisten maken gebruik van een compleet computergestuurde lakmengmachine en ingrediënten volgens de laatste milieutechnische- en fabrieksvoorschriften.

Montage / uitlijnen
In de laaste fase van het daadwerkelijke herstelproces worden de auto weer volledig afgemonteerd en klaargemaakt voor de eindcontrole. In deze fase wordt de auto ook opnieuw uitgelijnd om er zeker van te zijn dat ook de wegligging weer perfect is.

Wassen / eindcontrole
Uw auto wordt uitvoerig gecontroleerd, gewassen en klaar gemaakt voor aflevering.

Aflevering / garantie
Uw auto wordt weer perfect hersteld en gewassen aan u overgedragen. Bovendien beschikt u over 4 jaar garantie bovenop de eventuele doorlopende fabrieksgarantie.